Fajnový plnený baklažán

21.05.2020

Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .

Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!

S láskou

Zuzka

Najnovšie články na našom blogu

Prečítajte si, čo je nové
 

Môj kolotoč s pleťou sa spustil presne osem rokov dozadu, kedy sa mi narodila moja Evka. V tom čase som žila v Egypte a problematickú pleť som prisudzovala miestu kde žijem. O pleť som sa maximálne starala, človek by povedal, že slnko a more mi pomôžu ale opak bol pravdou. Každým dňom sa mi stav pleti zhoršoval. Keď mala...

Najskôr si pripravte korpus. Sušienky rozdrvte alebo rozmixujte najemno. Zmiešajte ich s kokosom. Maslo rozpustite a zalejte ním sušienkovú zmes. Dôkladne premixujte ešte v mixéri, aby sa všetko prepojilo.

Starostlivosť o imunitu nás dospelých a našich detí má viaceré významné prínosy pre celkové zdravie a odolnosť organizmu. Vieme ako to je, keď detičky nastúpia do škôlky či školy a neustále prídu s nejakou novinkou v podobe zeleného soplíka, či inej záležitosti.

Niečo o mne: