Fajnový plnený baklažán

21.05.2020

Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .

Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!

S láskou

Zuzka

Najnovšie články na našom blogu

Prečítajte si, čo je nové
 

Sezóna cukety je v plnom prúde a ja som dostala chuť na niečo dobré. Tak cuketový koláčik to istí. Tento je trošku iný, netradičný, bez čokolády. Nech sa páči, pripájam recept, verím, že bude chutiť...

Bábovka

14.08.2020

Bábovka patrí k mojim najobľúbenejším dezertom. Je to rýchle, jednoduché a chutí výborne. Tento recept je taký fajný, šikovný, tak si ho hneď aj takto ukladám. V pôvodnom recepte bolo až až cukru, tak som ho ubrala a zamenila za zdravšiu verziu. Pokial chceš ešte zdravšiu a fit verziu, môžeš zameniť klasickú múku za špaldovú hladkú.

Túto punčovú tortu som piekla pre môjho otca k jeho 65tke. Musím sa priznať, dala mi zabrať :D ale vďaka za trpezlivosť, vyšla a mi. Dokonca aj chutila všetkým, tak môžem teda s čistým svedomím posunúť recept ďalej. Inšpirovala som sa jednou šikovnou cukrárkou - LULUS, ktorá obvzláštnila túto klasiku malinami a bielou čokoládou. Ja som si to ešte...

Niečo o mne: