Fajnový plnený baklažán

21.05.2020

Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .

Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!

S láskou

Zuzka

Najnovšie články na našom blogu

Prečítajte si, čo je nové
 

Tento koláčik patrí medzi úplne že najjednoduchšie recepty, na aké som kedy narazila. Je krásne vláčny, chutný, jednoduchý a hlavne, každému chutil..

Letná torta

30.03.2021

Milujem sladké, ale keďže som zistila, že s čokoládou nie je moja pleť kamarátka, tak som hľadala iné varianty. Už asi pred dvoma rokmi mi kamarátka priniesla sem do Egypta kokosovú múku. Absolútne som netušila, že čo s tým. Prešla som asi milión stránok so zdravými i ,,nezdravými" receptami a nikde nič. Kamoši nám asi pred mesiacom priniesli...

V miske si zmiešaj rozdrvené sušienky/ prípadne medovníčky, ak máš doma ako ja / s roztopeným maslom. Vysyp do tortovej formy a lyžicou rovnomerne poutláčaj na dno a boky formy. Vlož do rúry a daj korpus piecť na 15 minút pri 170 °C.

Niečo o mne: