Fajnový plnený baklažán
Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .
.jpg)




Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!
S láskou
Zuzka
Najnovšie články na našom blogu
Prečítajte si, čo je nové
Rýchle a mäkké medovníky
K týmto medovníkom nie je čo dodať, možno len to, že sú rýchle, mäkké a chutné :) dokonca zachutili aj môjmu mužovi, ktorý teda suché sladkosti veľmi nemusí.. Tak nech sa páči, pripájam recept aj s postupom:
Revolučná bioadaptívna rada
Váš text začína práve tu. Kliknite sem a môžete začať písať. Rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.