Fajnový plnený baklažán

21.05.2020

Prišla sezóna baklažánov. V Egypte ich máme celoročne, takže keď som uvidela tieto obrovské na Slovensku, tak som sa veľmi potešila. Rozhodovala som sa medzi musakou, ktorú zbožňujeme a týmto zapekaným baklažánom. Jednoduchosť vyhrala a musím uznať, že aj všetkým chutilo. Nech sa páči, pripájam recept s fotopostupom .

Veľmi ma poteší, ak recept vyskúšaš a dole v komentároch sa o to aj podelíš :) Dobrú chuť!

S láskou

Zuzka

Najnovšie články na našom blogu

Prečítajte si, čo je nové
 

Ahoj! Som rada, že si zavítal/a na moje stránky. Nájdeš tu kúsky z môjho života – to, čo ma baví, napĺňa a funguje pre mňa v každodennom živote. Zdieľam tu aj vlastné tipy a odporúčania, ktoré som si vyskúšala na vlastnej koži… a ver mi, niekedy to bola poriadna jazda :)

Dvaja ľudia s rovnakou výškou a hmotnosťou môžu mať dve naprosto odlišné postavy. Zloženie tela ako vieme je pomer tuku a svalov. Tu však nejde až tak o to, koľko nám váha ukáže kilogramov, ale základ aká je je kompozícia nášho tela a hlavne to, AKO SA CÍTIME.

Niečo o mne: